StarterKit Plus

Ajax StarterKit is ontworpen voor de bescherming van huizen, appartementen, kantoren of commerciële gebouwen tegen inbraak. De kit bestaat uit het intelligente dashboard van Hub, MotionProtect-bewegingsmelder, DoorProtect-openingsdetector en SpaceControl-sleutelhanger met paniekknop.

Gebruikt authenticatie om tegen fraude te beveiligen.
Jamming detectie en maakt gebruik van een versleutelde verbinding.
Sabotage alarm.

Het begin van uw veilig gevoel.

StarterKit Plus is het startpunt voor het bouwen van een uitgebreid beveiligingssysteem voor bescherming tegen inbraak. Hij kan worden uitgebreid tot maximaal 150 verschillende detectoren en 50 camera’s. De kit is geoptimaliseerd voor: appartementen met twee verdiepingen, herenhuizen met drie verdiepingen, kantoor, winkel of cafetaria’s.

Voor appartementen en huizen.
Voor kantoren.
Voor winkel en restaurant.

Een alarm wordt direct verzonden.

De communicatie tussen de detectoren en de hub wordt verzorgd door de Longe Range-technologie van Jeweller. Het verzorgt voor de juiste plaatsing van deteectoren op een afstand van maximaal 2000 meter. Juweller elimineert  signaal vervanging en onderschepping, codeert alle gegevens en kan jamming detecteren. Als er zich een incident voordoet, verzendt de detector een alarm naar de hub in 0,15 seconden en verzendt deze vervolgens via één van de vier communicatiekanalen ( Wi-Fi, Ethernet, WCDMA en GSM) naar de smartphones van de gebruikers en de alarmcentrale.

Verbindt apparaten tot op 2000 meter afstand.
Verzendt alarmen van detectoren naar de hub binnen 0,15 seconden.
Versleutelt gegevens en detecteert signaal storingen en interferentie.

Eenvoudige installatie.

De starterkit plus is in 30 minuten geïnstalleerd. Dit vereist een minimaal aan hulpmiddelen en inspanning. Alle apparaten zijn direct vanuit de doos klaar voor gebruik: ze worden geleverd met standaardinstellingen en vooraf geïnstalleerde batterijen. Interactieve installatie wizard in de mobiele applicatie helpt u detectoren aan te sluiten en detectiezones te testen. Als u een deskundige installatie nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Flexibele bediening.

De starterkit plus kan worden bediend met behulp van de afstandsbediening en een gratis smartphone app. Maximaal 99 personen kunnen het systeem inschakelen en uitschakelen, vrienden uitnodigen om uw huis te bewaken, meldingen ontvangen en reageren op alarmen. De systeembeheerder bepaalt de toegang en kan de rechten van elke gebruiker aanpassen.

Professionele bescherming.

Verschillende meldkamers ondersteunen de Ajax starterkit plus. In het geval van een alarm zal de meldkamer direct reageren en de politie informeren om de inbrekers te achterhalen. De meldkamerexperts bewaken 24 uur per dag uw huis, kantoor of pand. Bij het indrukken van de paniekknop staan de meldkamerexperts en de politie direct voor u klaar. 

Technische specificaties
De complete set Tweede generatie controlepaneel. ( hub)
Draadloze bewegingsmelder.
Draadloze deur/raam contact.
Draadloze afstandbediening.
Maximaal aantal verbonden apparaten. 150
Maximaal aantal gebruikers. 99
Smartphone app. iOS 9.1 of hoger
Andriod 4.1 of hoger
Alarmmelding tijd. 0,15 seconden.
Levensduur batterijen. Tot 7 jaar.
Communicatie kanalen. Ethernet
Wi-Fi 2.4GHz ( 802.11 b/g/n)
2G ( 850/900/1800/1900MHz)
3G ( WCDMA 900/2100 (B8/B1))
Sim kaart type. Micro SIM 2G & 3G
Voeding Hub: 110 – 240 V
Back-up batterij: Li-Lion 2 A.h
Back-up tijd: tot 16 uur.
Camera bewaking. IP camera via RTSP
Dahua via QR code P2P.