Socket: een slimme socket voor volledige controle over uw apparaten

Maak kennis met de Ajax Socket: een slimme aansluiting voor huishoudelijke apparaten en elektronica, helpt schade voorkomen, bespaart energie en automatiseert standaard taken.

Beheer uw huis vanuit elke hoek van de wereld

Socket beheert de voeding van apparaten en elektronica op commando van de Ajax-app. Eigenaren van het Ajax-systeem kunnen duizenden kilometers van hun huis weg zijn, maar ze zullen nog steeds in staat zijn om de verlichting in te schakelen, apparaten te beheren en het stroomverbruik te bewaken

Wat een slimme Socket kan doen

  • Werkt op een afstand van maximaal 1000 meter van de hub
  • Schakelt verlichting, waterkokers en ventilatoren enz  aan / uit
  • Start huishoudelijke apparaten en boilers
  • Voert eenvoudige vooraf ingestelde scenario’s uit wanneer u het Ajax-systeem in- of uitschakelt
  • Bewaakt het stroomverbruik
  • Verbruik minder dan 1 Wh in de standby-modus

Verschillende niveaus van bescherming

De Ajax Socket voorkomt storingen en schade aan apparatuur als gevolg van problemen in het elektriciteitsnet. De slimme socket onderbreekt de stroomtoevoer naar apparaten en elektronica in het geval van onder- en overspanning. Om brand te voorkomen, wordt de Socket uitgeschakeld als het door overbelasting de Socket boven de 85 ° C komt. Bovendien is de Socket voorzien van randaarde en veiligheidsluiken zodat kinderen geen andere voorwerpen dan stekkers in de contactdoos kunnen steken.

Spanningsbeveiliging voor 230 V netspanning Beschikbaar, 184-253 V
Maximale laadstroom * 11 A (continu), 13 A (maximaal 5 s)
Maximale stroombeveiliging Beschikbaar, 11 A met bescherming aan, tot 13 A met beveiliging uit
Maximale temperatuurbescherming Beschikbaar. De socket wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de temperatuur +85 ° C bereikt
IEC-beschermingsklasse Klasse I (met grondterminal)

* Als u inductieve of capacitieve belasting gebruikt, neemt de maximale schakelstroom af tot 8 A bij 230 V AC!

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De aansluiting is zo compact dat deze de aangrenzende aansluitingen niet blokkeert. U kunt alle sockets van een uitbreidingsblok of stekker met meerdere Sockets gebruiken.

Identificeert verbruik

Socket is uitgerust met een heldere LED-ring die oplicht wanneer een apparaat dat is aangesloten op de smart socket in werking is. De LED-ring verandert de kleur en helpt zo bij het identificeren van apparaten die te veel energie verbruiken.

Eenvoudige installatie

Het enige dat u nodig hebt, is uw smartphone om de Ajax Socket in te stellen. Sluit het apparaat aan op de socket en wijs het toe aan het Ajax-beveiligingssysteem door de QR-code te scannen met de mobiele Ajax-app. Zodra de LED-indicator oplicht, is alles klaar voor gebruik.