Onderhoud beveiligingssysteem

Onderhoud beveiligingssysteem.
Heeft uw alarmsysteem onderhoud nodig? Maak een afspraak met Protex Secure Nederland. Met 10 jaar ervaring zijn wij uw partner in beveiliging.

Protex Secure Nederland is in te huren voor het installeren van beveiligingssystemen. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole, Intercomsystemen en domotica u bent bij ons aan het juiste adres. U kunt echter ook terecht voor het nodige onderhoud van uw beveiligingssysteem.

Jaarlijks onderhoud van uw beveiligingssysteem
Regulier onderhoud van uw beveiligingssysteem is cruciaal. Alleen met een regelmatige onderhoudsbeurt kan Protex Secure Nederland een langdurig goede werking van het systeem garanderen.

U kunt bij Protex Secure Nederland een onderhoudscontract afsluiten voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dan kunt u altijd van uw beveiligingssysteem op aan. Een onderhoudsbeurt bestaat uit een controle van de centrale apparatuur, detectoren en het testen van de eventuele doormelding naar de meldkamer.

Onderhoud beveiligingssysteem voor een scherp tarief
Protex Secure Nederland werkt met scherpe en duidelijke tarieven, ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Arbeids- en voorrijkosten en eventuele batterijwissel zitten bij de contractprijs inbegrepen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit geldt zolang de werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens normale werkuren.

Protex Secure Nederland B.V.
Magazijnweg 17-14
5071 NW Udenhout
013-7854704
https://protexsecure.systems
https://totaalalarm.nl
info@protexsecure.systems
info@totaalalarm.nl