Wat is de groepsmodus?

Nu kunt u ervoor kiezen om het hele pand, een paar kamers of zelfs maar een paar detectors te bewapenen. In totaal hebben gebruikers nu de mogelijkheid om 9 groepen in een hub te maken.

Groepsmodus instellen

Hub ➞ Instellingen (versnellingspictogram) ➞ Groepen

Een beheerder activeert de Groepsmodus.

Apparaten kunnen alleen in één groep worden geplaatst. Wanneer u een apparaat aan een nieuwe groep toevoegt, wordt het van het oude verwijderd.

Beheerders kunnen toegang tot groepen geven of intrekken. Wanneer toegang wordt ingetrokken, verdwijnen groepen uit de app van een gebruiker. En groepen kunnen worden vrijgesteld van het inschakelen van het Ajax-systeem.

Groepsmodus kan gedeactiveerd zijn. Gecreëerde groepen en instellingen worden nog steeds opgeslagen.

Groepen besturen met de KeyPad

Hub ➞ Instellingen (versnellingspictogram) ➞ Groepen

Het toetsenbord kan specifieke groepen in- of uitschakelen. Om dit te doen, voert u eenvoudig uw code in, tikt u vervolgens op asterisk ✽, nul (0) en voert u de groeps-ID in. Groeps-ID’s zijn te vinden in de hub-instellingen.

Een sleutelhanger en toetsenbord instellen

Key fobs en keypads kunnen worden ingesteld om een ​​volledig pand of een enkele groep in of uit te schakelen. Dit kan worden gewijzigd in de instellingen van de sleutelhanger of het toetsenblok.

De app als een sleutelhanger

Hub ➞ Instellingen (versnellingspictogram) ➞ Gebruikers ➞ Gebruikersinstellingen (versnellingspictogram)

De tabbladen Apparaten, Ruimten en Meldingen kunnen allemaal worden verborgen voor gewone gebruikers. De opties zijn te vinden in gebruikersinstellingen: “Apparaten en kamers weergeven”, “Meldingen bekijken”.

Beschikbare groepen

Hub ➞ Instellingen (versnellingspictogram) ➞ Gebruikers ➞ Gebruikersinstellingen (versnellingspictogram) ➞ Groepen

Gebruikers kunnen worden beperkt in het zien van geselecteerde groepen.

Nachtstand

Hub ➞ Instellingen (versnellingspictogram) ➞ Gebruikers ➞ Gebruikersinstellingen (versnellingspictogram)

Gedeeltelijke inschakeling is hernoemd naar de nachtmodus. Met de nachtmodus kunt u alleen detectoren inschakelen die de perimeter beschermen. Dieven sluipen het huis niet binnen terwijl je slaapt.

Om een ​​detector in de nachtmodus te laten werken, moet “Arm in nachtmodus” worden geselecteerd in de detectorinstellingen. Vertragingen voor inschakelen / uitschakelen kunnen ook worden ingesteld tijdens de nachtmodus.

Beheerders kunnen de nachtmodusrechten van een gebruiker intrekken.