Persoonlijke KeyPad-wachtwoorden

Vanaf Malevich 2.6 is de mogelijkheid om een ​​gepersonaliseerde toetsenbordcode te maken toegevoegd. Nu kan het toetsenbord werken met één gemeenschappelijk wachtwoord en met het persoonlijke wachtwoord van de gebruiker.

Voor het maken van een persoonlijk toetsenbordwachtwoord is een gebruikersprofiel vereist dat is verbonden met de hub (dit kan een gewone gebruiker, een beheerder of Pro zijn). U kunt geen persoonlijk wachtwoord instellen zonder een gebruikersprofiel aan te sluiten op de hub. De gebruiker stelt zijn eigen persoonlijke wachtwoord en wachtwoord onder dwang in de toepassing in (Hubinstellingen-> Gebruikers), terwijl niemand behalve de gebruiker dit wachtwoord kent (de beheerder van de hub en / of PRO-gebruikers zien het wachtwoord van de gebruiker niet).
Om de persoonlijke wachtwoorden van de gebruiker te gebruiken, moet u deze functie inschakelen via de toetsenbordinstellingen. Er zijn drie mogelijke opties:
– “Alleen KeyPad-toegangscode”;
– “Alleen gebruikerswachtwoord”;
– “Toetsenbord en gebruikerswachtwoord”

Het is noodzakelijk om “Alleen toegangscode” te selecteren als u alleen persoonlijke codes of “Toetsenbord en gebruikerswachtwoord” wilt gebruiken als u persoonlijke codes en één universeel wachtwoord wilt gebruiken voor degenen die geen account hebben op de hub en / of of om een ​​of andere reden wil je het hem niet geven.

Om vervolgens een persoonlijk wachtwoord toe te voegen, voert elke gebruiker de Ajax-applicatie in, selecteert de noodzakelijke hub (als er meerdere zijn),

ga dan naar het tabblad van de noodzakelijke hub, daarna door de instellingen van de hub

ga naar het tabblad Gebruikers, waar

een specifieke gebruiker kan alleen zijn account of accounts van alle gebruikers zien (als hij de beheerder van de hub is).

U moet naar de gebruikersinstellingen gaan en uw eigen toetsenbordwachtwoord en -code instellen onder dwang.
Instructies voor het gebruik van uw eigen wachtwoorden staan ​​ook op dit scherm:

Na het instellen van een persoonlijk wachtwoord en het leren gebruiken van de functie, slaat u deze op door op de knop “Vorige” te drukken.