Hoe kan ik de toegang tot sommige functies van de hub beperken?

Vanaf firmware versie van Hub 2.6 kunt u de toegang van de gebruiker tot de volgende functionaliteit beperken:

  • Activering nachtmodus
  • Paniek knop
  • Bekijk camera’s
  • Schakelaar bediening (WallSwitch)
  • Bekijk apparaten en kamers
  • Bekijk meldingen

Al deze instellingen kunt u vinden in de gebruikersinstellingen ( Hub ⇒ ⚙️ ⇒ Gebruikers ⇒ Gebruikersinstellingen ).

U kunt ook rechten voor bepaalde gebruikers beheren voor groepen ( Hub ⇒ ⚙️ ⇒ Gebruikers ⇒ Gebruikersinstellingen ⇒ Groepen ).

De rechten voor de groep, het bekijken van meldingen, apparaten en kamers kunnen alleen uit het gebruikersaccount worden verwijderd!

Nadat de beheerder de rechten heeft verwijderd om apparaten, kamers en meldingen voor het gebruikersaccount te bekijken, ziet de toepassing er als volgt uit: