Hoe kan ik de fabrieksinstellingen herstellen?

Druk op de aan / uit-knop (het Ajax-logo wordt uitgeschakeld) en houd deze 30 seconden vast totdat het logo rood knippert. Hiermee worden alle detectorverbindingen, groepen / kamers configuraties en gebruikersinstellingen verwijderd.

Gebruikersaccounts blijven verbonden met het systeem.