Hoe een groep te verwijderen

Om een ​​groep te verwijderen:

  1. Ga naar groepsinstellingen (Hub → Instellingen (⚙️) → Groepen) .
  2. Selecteer de groep, verplaats alle apparaten naar andere groepen.

Nadat er geen sensoren en apparaten in de groep meer zijn, kunt u deze verwijderen met de groepsinstellingen  (⚙️) .

⚠️ Op dit moment is het onmogelijk om alle groepen uit de hub te verwijderen. Om alle groepen volledig te verwijderen, moet de hub worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen !