Hoe de relais te gebruiken

Sluit apparaten aan op ons nieuwe relais om nooit meer tijd te verspillen aan routinematige processen. Dat betekent dat de Relay ook een opmerkelijk psychotherapeutisch effect heeft.

Poorten en verkeersbarrières . Geopend met een enkele klik in de mobiele app van Ajax Security System, wat geen vervelende sleutelring meer betekent. De app is ook beveiligd met een wachtwoord en een vingerafdruk, dus onbevoegde personen hebben er geen toegang toe zonder uw toestemming.

 

Rolluiken en gordijnen . Kan automatisch worden geopend en gesloten wanneer mensen thuiskomen of naar kantoor gaan.

 

Elektrische sloten . Vergrendeld als het systeem is ingeschakeld en wordt geopend na uitschakeling. Controleren of alles vergrendeld is, was nog nooit zo eenvoudig.

 

Routers . Als netwerkapparatuur via de relais is aangesloten, kan een niet-reagerende router direct vanaf uw smartphone opnieuw worden opgestart. De hub zal zelfs blijven werken via het GSM-kanaal en de verbinding via Ethernet onderscheppen nadat de router opnieuw is opgestart.

 

Elektrische kleppen . Deze kleppen helpen de water- en gastoevoer op afstand af te sluiten in geval van een ongeluk als u weg bent. Ze schakelen ook hulpprogramma’s automatisch uit als u naar uw werk of op vakantie gaat.