Ajax MotionProtect Curtain

De Ajax gordijndetector voor binnen en buitenshuis creëert een onzichtbare sluier die ramen, deuren en waardevolle goederen beschermt tegen inbrekers.De Ajax MotionProtect Curtain negeert katten en honden, hij detecteert beweging tot een afstand van 11 meter.

Bepaalt snel wanneer er op een dreiging gereageerd moet worden.
De MotionProtect gordijn bewegingsmelder met een groot bereik en een smal beschermend scherm. De gordijn detector beschermt effectief het pand tegen indringers en werkt zodra een inbreker het beschermde gebied betreedt.

Kantoor

De MotionProtect kan horizontaal, ondersteboven of onder een hoek worden geïnstalleerd. De sensor bewaakt alle toegangspaden de klok rond zonder te reageren op de mensen binnen

Uw Huis

Het is belangrijk om zo snel mogelijk op de hoogte
te zijn van de mogelijkheid van een indringer.
MotionProtect Gordijndetector laat inbrekers niet
toe om bij deuren of ramen te komen of het terras
op te gaan,zelfs als het gebied niet is omheind.

De MotionProtect Curtain maakt gebruik van de door Ajax ontwikkelde ZOE.

ZOE: Het intelligente algoritme voor absolute detectie nauwkeurigheid.

Detecteert zelfs de sluwste indringers.

Het maakt niet uit hoe snel de indringer beweegt, snel of langzaam loopt. Zodra hij zich in het gezichtsveld van de MotionProtect Curtain bevindt, ontvangt de detector signalen van de twee PIR sensoren, vergelijkt de data en stuurt onmiddellijk een waarschuwing naar de Ajax Hub.

Immuun voor huisdieren en vogels.

Wanneer een kat of hond de beschermde zone binnengaat, voert de detector een digitale kruiscorrelatie uit van de signalen. MotionProtect Curtain kan mensen en dieren onderscheiden en vals alarm filteren.