Ajax Jeweller

Ajax Jeweller

Geen draden – geen zorgen.

Met Ajax wilden ze het ideale beveiligingssysteem voor de moderne wereld creëren. De voordelen van bedrade systemen in bestaande bouw leken niet op te wegen tegen het draadloze Jeweller protocol van Ajax. Tijdens het ontwikkelen van het Jeweller wilde ze het draadloos signaal net zo veilig maken als een bedraadsysteem alarmsysteem en dat is gelukt. Jeweller is een nauwkeurig, energie-efficiënte en uiteindelijk een onverslaanbaar radiotechnologie.

Jeweller is:

Bereik.

  • Ajax detectoren werken op afstanden tot 2.000 meter vanaf de hub in open ruimte. In de meeste ruimtes biedt dit voldoende speelruimte om zich geen zorgen te maken over het veranderen van de bouw constructie of het verplaatsen van het meubilair. Het signaal zal altijd de hub weten te bereiken.

Duurzaamheid.

  • Het is tegenwoordig eenvoudig om een systeem te maken dat werkt op lange afstanden. Het is veel moeilijker om ervoor te zorgen dat het probleemloos werkt. Ze hebben de hub uitgerust met slimme technologieën die minimaal niveau van vermogen output hebben. Hierdoor kunnen detectoren tot 7 jaar op hun batterijen stabiel blijven werken.

Nauwkeurigheid.

  • De Ajax hub weet altijd of een detector al dan niet operationeel is. Tweeweg communicatie, adresseerbare detectoren en regelmatige pings vanaf 12 seconden zorgen voor systeemintegriteit. Als een detector om een of andere reden niet reageert , zal de Ajax hub de oorzaak vaststellen en daarover rapporteren.

Stabiliteit.

  • Om signaalvervaging of falen te voorkomen, hebben ze de hub uitgerust met twee afzonderlijke antennes. De hub analyseert de signaalkwaliteit in realtime en kiest voor een betere en sterkere signaal. Deze extra voorzorgmaatregel garandeert dat detectoren verbonden blijven, zelfs in extreme condities.

Veiligheid.

  • De Ajax hub en zijn detectoren zijn uitgerust met meerlaagse bescherming tegen sabotage, vastlopen en algemene storingen. In het geval van enige vorm van externe interferentie, bepaalt het systeem snel en nauwkeurig of een detector is aangetast, herkent de aard en omvang van de schade en stelt de eigenaar en / of de meldkamer onmiddellijk op de hoogte van de situatie.

Flexibiliteit.

  • Eén frequentie is simpelweg niet genoeg voor een betrouwbaar beveiligingssysteem. Om die reden kan Ajax op meerdere verschillende frequenties werken. Als het systeem vastloopt, verschuift de hub automatisch naar een onaangetast kanaal. Als indringers op een of andere manier de hele frequentieband beïnvloeden, stuurt de hub onmiddellijk een alarmmelding.

Superioriteit.

  • Mensen wonen over het algemeen liever in huizen of appartementen met grote ramen en open ruimtes. Het beschermen van deze grote ruimtes is geen probleem voor een enkele Ajax hub. Met de mogelijkheid om tot 100 apparaten tegelijkertijd te besturen en te bewaken, beidt de hub genoeg bereik om detectors te installeren op elke deur en raam van de meeste residentiële huizen of appartementen.

Autonomie.

  • Het Ajax systeem kan zichzelf handhaven. De Ajax hub detecteert, download en installeert automatisch de nieuwste en meest veilige software-updates. Nadat u het systeem hebt ingesteld, hoeft u zich geen zorgen te maken over het installeren van updates en kunt u overal ter wereld wijzigingen aanbrengen.

Onkwetsbaarheid.

  • Alle gegevensoverdrachten van hub naar een apparaat of een apparaat naar de cloud worden geleverd in kleine datapakketten en gecodeerd met een eigen algoritme op basis van de AES standaard. Je hoeft dus geen brute force aanvallen te vrezen. Het kraken van de coderingssleutel zou een onmetelijke hoeveelheid tijd kosten.