Ajax Dahua koppeling

Dahua camera’s verbinden met Ajax in 30 seconden.

De nieuwe update van de Ajax app heeft een nieuwe functie erbij gekregen. Een nieuwe beta-functie voor het verbinden van videobewakingscamera’s. Dahua camera’s en recorders kunnen nu worden toegevoegd door QR codes te scannen.

Wat zijn de voordelen van het koppelen van bewakingscamera’s ?


  • Als er een Ajax sensor een alarmmelding geeft bent u gelijk op de hoogte van de indringers.
  • Controleer in uw afwezigheid wat er in en rond uw huis gebeurt.
  • Let op uw kinderen of huisdieren, waar u zich ook bevindt.
  • Niet meer verschillende apps openen om uw alarm en camerabeelden te beheren.

Gemakkelijk verbinding maken met de Dahua recorder of de camera.

Na het installeren van uw Dahua recorder of camera(s), scant u de Dahua QR-code met de Ajax app. Daarna voert u de gebruikersnaam en wachtwoord van het systeem in en u ziet gelijk de beelden van het Dahua camerasysteem.

U hoeft geen instellingen in uw router te wijzigen, moeilijke koppelingen te maken of een vast IP adres bij uw provider aan te vragen.

Meer Video streams in uw App.

Dahua videorecorder stellen u in staat om meer camera’s toe te voegen in de app dan het limeit van de Ajax Hub. Normaal kunnen er 10 camera’s in de Ajax hub en 50 camera’s in de Ajax hub plus. De Dahua recorder wordt gezien als één apparaat ongeacht de aangesloten camera’s op de Dahua recorder.

Hoe werkt de integratie met Dahua?

Het overbrengen van de videobeelden naar de Ajax app zijn langs de hele weg beschermt zo dat niemand de beelden kan onderscheppen.
Dit ziet er als volgt uit.

Dahua Ajax Integratie
Dahua Ajax Integratie

Met de Ajax app kun je video’s van de camera’s bekijken, het afspelen pauzeren en foto’s van camerabeelden maken en opslaan.

Het aansluiten van een Dahua recorder of camera op de Ajax app sluit het gebruik van de Dahua toepassing niet uit. U kunt gewoon de Dahua app gebruiken.